BeukeringBalans: praktijk voor Yoga, healing, coaching en therapie

 

Naast mijn lessen als Yoga-docent werk ik als LIFE-coachs en Regressietherapeut.

Veel mensen hebben last van onverklaarbare ziektes, spanningen, onbehandelbare pijnen, verdriet, boosheid, of angsten? Meestal proberen we ze jarenlang te ontkennen en te onderdrukken. Totdat het niet langer meer gaat, omdat we ziek worden. Mensen komen dan vaak bij mij voor advies hoe ze hier mee om kunnen gaan. Tijdens de healing werk ik op blokkades. Vaak zijn deze gekoppeld aan de chakra’s.  In de regressie gaan we naar de blokkades uit dit of vorige levens en kijken wat deze in het leven nu te betekenen hebben.  

 

Je leert tijdens de behandeling spanningen los te laten en dieper in je gevoel te gaan.  Daarvoor gebruik ik ademhalings oefeningen en visualisaties. Hierdoor ga je dieper ontspannen en kom je gewoon beter  in je lichaam te zitten. Lichamelijke klachten kunnen sterk verminderen en soms zelfs geheel verdwijnen. Tijdens de healing maak ik o.a. gebruik van de zeven chakra’s (energiecentra’s) van het lichaam.  Het aura en de chakra's worden schoongemaakt. Daarnaast wordt je je bewust gemaakt van je gronding naar de aarde en de liefdevolle verbinding met de kosmos.

 

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak, kunt je 's morgens tussen 10.00 en 11.00 uur bellen naar het nummer: 020 – 6924875/ 06 - 174 732 39.

Consult kost E 80,- (E40,- per uur)  en een proefsessie 1,5 uur E 65,- Meer info?

www.beukeringbalans.nl

 

Praktijk adres:

Ternatestraat 192, 1095 RZ Amsterdam(oost).

Ik heb ook 2 dagen per maand een praktijk in Tilburg 

via e-mail:  beukering@xs4all.nl

 

Hans van Beukering